Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

Jussi Hämäläinen: "Saan työstäni sisältöä elämään"

ti 20. maaliskuuta 2018 08.54.00

Destia Oy on infra- ja rakennusalan yritys, joka työllistää noin 1500 ihmistä. Eräs Destian työntekijöistä on työhönsä tyytyväinen Jussi Hämäläinen. Hämäläinen toimii silta- ja rakennesuunnittelijana Destian Kuopion toimipisteellä.

Destia on työpaikkana monipuolinen sen tarjotessa asiakkailleen esimerkiksi asiantuntija-, ylläpito- ja infrarakentamispalveluja. Rakennetekniikkaa opiskelleen Hämäläisen työtehtävät ovat esimerkiksi siltasuunnitteluun liittyvää piirtämistä, tietomallintamista ja projektienhallintaa.

– Destiassa työskennellessä pääsee kiinni rakentamisen ytimeen, mikä ruokkii mielenkiintoa alaa ja sen kehittämistä kohtaan. Se on minulle tärkeää, Hämäläinen kertoo.

Samalla aaltopituudella työkavereiden kanssa

– Esimiesten kanssa tullaan hyvin toimeen, ja omat näkemyksensä saa sanoa ääneen. Työkavereiden kanssa ollaan samalla aaltopituudella. Työhön ei suhtauduta liian vakavasti, vaan se menee siinä sivussa eteenpäin, Hämäläinen hymyilee.

Tiimissä, jonka osa Hämäläinen on, työskentelee kuusi siltasuunnittelijaa. Tiimin ilmapiiri on Hämäläisen mukaan hyvä. Destian henkilökunnan ajatusmalli on hyvin samanlainen valtakunnallisesti paikakunnasta riippumatta, mikä helpottaa yhteistyötä.

– Hyvällä porukalla tekeminen on se, mikä tekee työstä mukavaa. Meillä on todella hyvä tiimi, ja saamme sillä paljon aikaiseksi. Se tuo hyviä hetkiä päivään, Hämäläinen vakuuttaa.

Mielenkiintoisia tehtäviä ja sopivasti vastuuta

Hämäläisen mukaan hänen työssään parasta on mielenkiintoisuus ja mahdollisuus kehittää alaa. Hänen työnkuvaansa kuuluu jonkin verran matkustelua ja sopivasti haasteita.

– Näen jatkavani töitä Destiassa. Täällä pääsee mukaan mielenkiintoisiin tehtäviin ja saa sitä vastuuta, mitä haluaa ottaa. Pidän työstäni täällä, ja saan siitä varmasti jatkossakin sisältöä elämään, Hämäläinen kiittää.

Destia sosiaalisessa mediassa