Viestinnän yhteystiedot

Ota yhteyttä Destian viestintään lähettämällä sähköpostia tiedotus(at)destia.fi.  

Hyviä apajia!

ma 28. joulukuuta 2015 12.09.00Markku Helisevä on työskennellyt Destialla 33 vuotta – suunnilleen saman verran kuin hänen esimiehenään toiminut Timo Aaltonen.

Markku Helisevän esimies, Timo Aaltonen, jäi eläkkeelle henkilöstöjohtajan työstä elokuun 2015 lopussa. Vuosikymmenien aikana työkavereista tuli myös ystävät.

– Haluan kiittää Timoa erityisesti siitä, että hän opetti meitä muita toimimaan aina kulloisessakin ajassa eikä haikailemaan menneisyyteen, Markku Helisevä sanoo.

Tielaitoksen kehitys ensin liikelaitokseksi ja sen jälkeen valtio-omisteisen osakeyhtiön kautta yksityisen Ahlström Capitalin omistamaksi yritykseksi vei henkilöstöä uusiin tilanteisiin. Virkamiesten oli alettava momenttien sijaan ajatella yrittäjämäisesti. Muutosta tukevien ratkaisujen kehittäminen myllerryksen keskellä on Helisevän mielestä Timo Aaltosen vahvuus.

– Hänellä oli ovi aina auki, aikaa kuunnella sekä kyky löytää kompromisseja.

Markun mielestä Timon todellinen perintö näkyy siinä, että häntä ei tarvitse ikävöidä. Ennen lähtöään eläkkeelle Timo näet valmisteli muut hyvin jatkamaan töitä siitä, mihin hän jäi.

– Eletään siis ajassa. Uskon, että Timo, innokas kalamies, saa varmasti aikansa kulumaan. Toivotan hänelle hyviä apajia!

Destia sosiaalisessa mediassa