Suunnittelijat

Suunnittelemaan huomisen infraa?

Meillä suunnittelijana teet merkityksellistä työtä ja asiantuntijuuteesi luotetaan. Tarjoamme vaativalle suunnittelutyöllesi vastapainona joustavuutta muun muassa työajoissa sekä etätyökäytänteissä ja haluamme työnantajana tukea jaksamistasi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Katso avoimet työpaikat

 

Lähetä avoin työhakemus

 

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Asiantuntijuuteesi luotetaan

Saat osaksesi vastuuta ja sinuun luotetaan. Emme kyttää tai vahdi vaan kuuntelemme ja keskustelemme. Annamme asiantuntijoillemme mahdollisuuden kehittyä ja osallistua.

 

Varmistamme tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä

Työssä meillä kaiken toiminnan lähtökohtana on turvallisuus ja hyvinvoivat destialaiset. On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta sekä työssä että vapaa-ajalla. Tätä haluamme myös Destiassa tukea monipuolisin tavoin.

 

Luot toimivampaa Suomea

Meillä jokainen tekee työtä, jolla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa. Suunnittelijana olet merkittävässä asemassa luomassa edellytyksiä turvalliselle ja sujuvalle liikkumiselle ja teet ympäröivästämme maailmasta toimivamman.

Liikenne- ja kaupunkiympäristö yksikön päällikkö Mika Tuominen

Liikenne- ja kaupunkiympäristö yksikön päällikkö Mika Tuominen

"Pystymme monipuolista osaamista hyödyntäen suunnittelemaan ja toteuttamaan rakennettua ympäristöä ihmisten tarpeisiin."

Katso uratarina

Kalliosuunnittelija Paavo Jääskeläinen

Kalliosuunnittelija Paavo Jääskeläinen

"Teen suunnittelutyötä sekä toimistolla että kentällä, eikä samaa hommaa tarvitse tehdä koko ajan. Olemme kehittäneet uusia hankkeita. Työmahdollisuudet ovat siis hyvin monipuoliset."

Katso uratarina

Haluatko destialaiseksi?

1.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

2.

Tutustu Destian rekrytointiprosessiin

 

3.

Lähetä hakemus ja odota yhteydenottoa

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Rekrytointitiimimme palvelee sinua mielellään kaikkiin rekrytointeihin liittyen. Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai työskentelystä Destiassa? Ole heihin yhteydessä.

 

Mikko Niiranen, HRD-asiantuntija

mikko.niiranen@destia.fi
+358407029748

Tiiu Vainiomäki, Junior HRD-asiantuntija

tiiu.vainiomaki@destia.fi

Kysyttävää? 
Ota yhteyttä sähköpostitse: 
rekrytointi@destia.fi