Projektinjohto

Rakentamaan huomisen infraa?

Projektinjohdossa toteutat toimivampaa Suomea. Asiantuntijuuteesi luotetaan ja olemme sitoutuneet sinuun sataprosenttisesti. Et ole yksin projektiesi kanssa vaan tarjoamme vaativalle työllesi kaiken tukemme muun muassa moderneista projektinhallinnan valmennuksista lähtien.

Katso avoimet työpaikat

 

Lähetä avoin hakemus

 

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Parempi tuki projekteissa

Keskeistä meillä on onnistuminen yhteispelillä niin infran suunnittelussa, rakentamisessa kuin kunnossapidossakin ja liiketoimintaa tukevissa tehtävissä. Projektinhallintaa tuemme myös vahvasti säännöllisellä kouluttamisella ja valmentavalla esimiestyöllä.

 

Varmempi tulevaisuus

Arvot ovat perusta päätöksenteolle ja toiminnalle Destiassa. Ne luovat varmuutta liiketoiminnan jatkuvuudelle ja luotettavuudelle. Destiassa on erittäin vahva ja laaja infra-alan osaaminen ja rohkeutta luoda ratkaisuja, joihin muut eivät vielä kykene.Emme jää paikallemme, vaan osaamme uudistautua.

 

Vastuullisuutta kestävässä kehityksessä

Kestäväkehitys on olennainen osa Destian vastuullista toimintaa ja mainetta. Otamme huomioon toimintamme ympäristövaikutukset ja innovoimme infra alalle uusia toimintatapoja ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

 

Työpäällikkö Antti Palo

Työpäällikkö Antti Palo

"Meillä on iso talo ja hyvä porukka, johon voi tukeutua. Apua varmasti saa, kun sitä vain osaa myös kysyä. Yksin tässä ei olla koskaan tekemässä."

Katso uratarina

Työmaapäällikkö Ville-Veikko Vitri

Työmaapäällikkö Ville-Veikko Vitri

"Meidän porukassamme ei jarrutella ketään – jos sinulla on paukkuja ja kykyä hoitaa asioita sekä mennä eteenpäin, niin sen kyllä pystyy tekemään. Täällä annetaan mahdollisuus näyttää omat kykynsä."

Katso uratarina

HALUATKO DESTIALAISEKSI?

1.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

2.

Tutustu Destian rekrytointiprosessiin

3.

Lähetä hakemus ja odota yhteydenottoa

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Rekrytointitiimimme palvelee sinua mielellään kaikkiin rekrytointeihin liittyen. Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai työskentelystä Destiassa? Ole heihin yhteydessä.

 

Mikko Niiranen, HRD-asiantuntija

mikko.niiranen@destia.fi
+358407029748

Tiiu Vainiomäki, Junior HRD-asiantuntija

tiiu.vainiomaki@destia.fi

Kysyttävää? 
Ota yhteyttä sähköpostitse: 
rekrytointi@destia.fi