Opiskelijoille

Ura käyntiin Destiassa

Tarjoamme opiskelijoille lukuisia harjoittelupaikkoja ympäri Suomea.

Vuosittain meillä on noin 200 harjoittelijaa:

  • Haalariharjoittelussa
  • Työnjohtoharjoittelussa
  • Suunnittelupalveluissa
  • Kiviainespalveluissa
  • Konsernitoiminnoissa, mm. talouspalveluissa.

Meillä työskentelet infra-alan näköalapaikalla

Tarjoamme työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääsee hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Destia pitää aktiivisesti yhteyttä eri oppilaitosten opiskelijoihin ja opettajiin. Meillä on laajat verkostot sekä tiede- ja ammattikorkeakouluissa että ammatillisissa oppilaitoksissa. Kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyiset edut ja ammattitaitoiset työtoverit tekevät Destiasta halutun työnantajan.

opinnäytetyöt

Opiskelijoiden diplomi- ja muihin opinnäytetöihin suhtaudutaan Destiassa myönteisesti. Teetämme useita diplomi- ja opinnäytetöitä vuodessa. Destia myös järjestää vuosittain alan oppilaitosten kanssa kilpailun parhaasta lopputyöstä. Vuorovuosina palkitaan paras AMK-lopputyö ja tiedekorkeakoulun DI- tai pro gradu -lopputyö. 

 

Tule luomaan kanssamme toimivampaa maailmaa!