Opiskelijoille

Ura käyntiin Destiassa

Tarjoamme opiskelijoille lukuisia harjoittelupaikkoja ympäri Suomea.

Vuosittain meillä on yli 200 harjoittelijaa tervetulleeksi:

  • Haalariharjoitteluun
  • Työnjohtoharjoitteluun
  • Suunnittelupalveluihin
  • Kiviainespalveluihin
  • Konsernitoimintoihin.

Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyiset edut ja ammattitaitoiset työtoverit tekevät Destiasta halutun työnantajan. 

harjoittelijaohjelma

Tositoimijoidemme rinnalle palkkaamme vuosittain uusia, tulevaisuuden tekijöitä kasvamaan ja oppimaan työn ohessa. Harjoittelijaohjelma on rakennusalan opiskelijoille tarkoitettu kehittymisohjelma, johon hakeudutaan kesätyön kautta. Harjoittelijoiksi valitaan ensisijaisesti rakennusalan opiskelijoita ammattikorkeakouluista tai korkeakouluista.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita turvallisessa työympäristössä, kannustavien työkavereiden parissa. Laaja palvelukirjomme avaa mielenkiintoisia työmahdollisuuksia myös valtakunnallisesti. Kattava toimipisteverkostomme sekä hankkeemme mahdollistavat esimerkiksi paikkakunnan vaihdon elämäntilanteen muuttuessa tai osaamisesi syventämisen infran eri osa-alueissa siirtymällä palveluiden välillä esimerkiksi rakentamisesta suunniteluun tai suunnittelusta työmaatehtäviin.

Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti ja pidämme huolta siitä, että koet saavasi parhaan hyödyn irti harjoittelustasi. Taitojesi karttuessa saat lisää vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä sekä valmiuksia kasvaa aina vaativampiin työtehtäviin. Harjoittelijaohjelma on Destian tärkein rekrytointikanava; moni harjoittelijaohjelman läpikäynyt on edelleenkin Destian luottotehtävissä toimiva ammattilainen.

oppilaitosyhteistyö

Destia pitää aktiivisesti yhteyttä eri oppilaitosten opiskelijoihin ja opettajiin. Meillä on laajat verkostot sekä tiede- ja ammattikorkeakouluissa että ammatillisissa oppilaitoksissa. Osallistumme vuosittain useisiin opiskelijatapahtumiin, pidämme luentoja tai kokonaisia kursseja sekä teetämme opiskelijaprojekteja.

opinnäytetyöt

Opiskelijoiden diplomi- ja muihin opinnäytetöihin suhtaudutaan Destiassa myönteisesti. Teetämme kymmeniä diplomi- ja opinnäytetöitä vuodessa. Harjoittelijaohjelmassa oleva tositoimija voi halutessaan tehdä opinnäytetyönsä Destialle. Opinnäytetöitä teetämme useimmiten meillä jo työskentelevillä opiskelijoilla, mutta rekrytoimme ajoittain myös opinnäytetyöntekijöitä ajankohtaisille aiheille. Voit myös tarjota opinnäytetyöideaasi meille avoimen hakemuksen kautta.

Destia myös järjestää vuosittain alan oppilaitosten kanssa kilpailun parhaasta lopputyöstä. Vuorovuosina palkitaan paras AMK-lopputyö ja tiedekorkeakoulun DI- tai pro gradu -lopputyö.

Tule mukaan yhdistämään pohjoista elämää!

 

 

Kysyttävää? 
Ota yhteyttä sähköpostitse: 
rekrytointi@destia.fi