Opiskelijat

Destia – Sinun tuleva työpaikkasi?

Meillä voit aloittaa joko harjoittelijana tai opinnäytetyön tekijänä. Saat heti alusta alkaen luottamusta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Kokeneemman kollegan valmentavassa mentorointiohjauksessa saavutamme harjoittelusi yhteiset tavoitteet. Harjoittelusi jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Katso avoimet työpaikat

 

Lähetä avoin hakemus

 

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Tukea asiantuntijalta

Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Asiantuntijoidemme valmentavalla mentoroinnilla pidämme huolta, että saavutamme yhteiset tavoitteemme.

 

Tulevaisuuden näkymät

Toimintaympäristö on muuttumassa muun muassa kaupungistumisen, digitalisaation, ilmastonmuutoksen, väestön ikääntymisen ja luonnonvarojen ehtymisen seurauksena. Sinä voit olla mukana luomassa uutta ja ratkomassa infra-alan merkittävimpiä haasteita.

 

Opinnäytetyö

Opinnäytetyöntekijänä teet tutkintoosi liittyvän lopputyön osana Destian projektia tai hanketta. Pääset tärkeään rooliin, vaikuttamaan projektin onnistumiseen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, tämä saattaa olla etsimäsi tilaisuus päästä mukaan huippuluokan organisaatioon.

Kesä Destiassa

Kesä Destiassa

Liukuva työaika ja edut ovat mukava lisä ja helpottaneet arkea, mutta hyvä työilmapiiri ja kiinnostavat työtehtävät ovat olleet suurimmat syyt viihtymiseeni Destialla.

Lue lisää

Kuinka saada kesätyökokemuksesta kaikki irti?

Kuinka saada kesätyökokemuksesta kaikki irti?

Destiassa insinöörioppilaana viime kesänä työskennellyt Elisa Roinisto kertoo parhaat vinkkinsä kesätöihin.

Lue lisää

Haluatko destialaiseksi?

1.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

2.

Tutustu Destian rekrytointiprosessiin

 

3.

Lähetä hakemus ja odota yhteydenottoa

KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Rekrytointitiimimme palvelee sinua mielellään kaikkiin rekrytointeihin liittyen. Heräsikö mieleesi kysymys rekrytointiprosessista tai työskentelystä Destiassa? Ole heihin yhteydessä.

Rekrytointitiimi lomailee heinäkuun aikana. Palaamme töiden ääreen taas elokuussa!

 

Mikko Niiranen, HRD-asiantuntija

Tiiu Vainiomäki, Junior HRD-asiantuntija

Kysyttävää? 
Ota yhteyttä sähköpostitse: 
rekrytointi@destia.fi