Usein kysytyt kysymykset

Miten haku etenee?

Vuoden 2019 harjoittelijahaku on aukeaa 3.12.2018. Rekrytoivat esimiehet valitsevat hakemusten perusteella hakijoita haastatteluun, jotka pidetään pääsääntöisesti alueiden toimipisteissä. Hakemuksia käsitellään usein jo hakuaikana, mutta haastatteluvaiheeseen edetään viimeistään hakuajan päätyttyä. Haastattelussa keskustellaan tarkemmin haun etenemisestä haastattelun jälkeen.

Miten täydennän tai muutan hakemustani jos olen jo lähettänyt sen teille?

Voit täydentää hakemustasi klikkaamalla linkkiä, jonka olet saanut ”Kiitos hakemuksestasi”-automaattiviestissä silloin kun olet hakemuksen lähettänyt ensimmäisen kerran. Hakuajan päättymisen jälkeen hakemusta ei voi enää muokata.

Hakemuksen jättämisessä ilmeni teknisiä ongelmia. Mistä saan apua?

Teknisissä kysymyksissä laita sähköpostia Destian Henkilöstöpalveluihin rekrytointi(at)destia.fi. Kuvaa mitä tapahtui, mieluiten kuvakaappauksen kera ja anna myös puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

KENELTÄ SAAN LISÄTIETOJA REKRYTOINNIN ETENEMISESTÄ?

Milloin harjoittelu alkaa? Kauanko se kestää?

Suurin osa harjoitteluistamme on 1.5.-31.8.2019 välille, mutta harjoittelun alkamisesta ja kestosta sovitaan yhdessä esimiehen kanssa. Harjoittelujen pituudet vaihtelevat projektikohtaisesti, ja mikäli työmaalla on tarvetta, harjoitteluaika voi jatkua kesän jälkeen esim. tuntitöinä opiskelun ohessa.

Paljonko harjoittelija saa palkkaa?

Palkka määräytyy muun muassa harjoittelijan kokemuksen, tehtävän vaativuuden ja opintojen valmiusasteen tekijöiden mukaan. Palkka nousee sitä mukaa, mitä pidemmälle opinnot ja työkokemus etenevät.

Onko harjoittelun aikana mahdollisuutta pitää lomaa tai vapaata?

Harjoitteluiden aikaisista vapaista ja lomista sovitaan esimiehen kanssa.

Onko mahdollista saada työsuhdeasuntoa harjoittelun ajaksi?

Majoituskulut työn puolesta matkustettaessa toki korvataan, mutta Destia ei kustanna työsuhdeasuntoja kesäharjoittelijoille.