Tiedote

Muutoksia Destian organisaatioon

Destia tekee muutoksia organisaatiorakenteeseensa ja johtoryhmäänsä. Muutosten tarkoituksena on varmistaa rata- ja kaupunkirakentamisen sekä allianssimallisen liiketoiminnan kasvupotentiaalin hyödyntäminen.

Ratapalvelut ja Maa- ja kalliopalvelut -liiketoimintaryhmät yhdistyvät Rata- ja kaupunkipalvelut -liiketoimintaryhmäksi 1.7.2022. Sen alaisuudessa tulevat toimimaan muun muassa rata-, kaupunki- ja allianssirakentaminen-yksiköt.

Liiketoimintaryhmän johtajaksi on nimitetty Kari Alavillamo, josta tulee myös Destian johtoryhmän jäsen. Alavillamo aloittaa Destiassa kesäkuussa 2022. Hän siirtyy Destiaan YIT:ltä, jossa hän on työskennellyt vaativissa infra-alan tehtävissä yli 25 vuotta.

Energiapalvelut-liiketoimintaryhmän johtaja ja johtoryhmän jäsen Miska Eriksson on päättänyt jättää yhtiön. Hänen seuraajakseen on nimitetty Tapio Salo. Hän siirtyy Destiaan YIT:ltä, josta hänellä on vankka kokemus muun muassa projektijohtamisesta ja hankekehittämisestä. Salo aloittaa tehtävässään viimeistään marraskuussa 2022.