Telematiikka

Älykkään liikenteen ratkaisuja muuttuviin tarpeisiin

Olemme valtakunnallinen kumppanisi sujuvan, turvallisen ja älykkään liikenteen ratkaisuissa. Liikennevalojen rakentamisen ja saneerauksen lisäksi tarjoamme telematiikkajärjestelmiä sekä suunnittelun, ylläpidon ja konsultoinnin palveluja. 

Palvelumme mukautuvat helposti muuttuviin tarpeisiin niin kaupungeille, ELY-keskuksille, teollisuuden toimijoille kuin yrityksillekin. Valittavanasi on useita palveluja liikennevaloista kamerajärjestelmiin, suunnittelusta huoltopalveluihin.

Telematiikkajärjestelmät

Olemme yksi Suomen johtavista tietelematiikan rakentajista ja ylläpitäjistä. Tavoitteenamme on sujuvoittaa ja ohjata liikennettä toimivampaan ja turvallisempaan suuntaan.

Palvelemme tienkäyttäjiä – niin autoilijoita kuin jalankulkijoitakin – uudella tavalla tuoden jokapäiväiseen liikkumiseen ajantasaista informaatiota liikenteestä ja sen vallitsevista olosuhteista. Tässä hyödynnettäviä telematiikkajärjestelmiä ovat esimerkiksi muuttuvat nopeus-, varoitus- ja tiedotusopastemerkit, tiesääasemat sekä liikenteen seurantakamerat.

Liikennevalojen rakentaminen ja ylläpito

Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluja liikennevalojen suunnitteluun, rakentamiseen, saneeraukseen sekä ylläpitoon. Palveluihimme kuuluvat myös liikennevalojen ohjelmointi, liikennevalojärjestelmän analysointi sekä sähkötekninen suunnittelu. Lisäksi tarjoamme liikennevalojen sähköteknisen rakentamisen valvontaa ja käyttöönottotarkastuksia. Tavoitteenamme on käyttäjien kannalta laadukas, turvallinen ja toimiva liikenneympäristö.

Uusien liikennevalojen rakentamisessa tai vanhojen liikennevalojen saneerauksessa huolehdimme seuraavista toimenpiteistä:

  • liikennevalojen suunnittelu
  • tarvittavat laitteet ja kaapelointi
  • rakentaminen maanrakennustöineen
  • ohjelmointi
  • käyttöönotto
  • tarvittaessa myös ylläpito

Ylläpitopalvelumme avulla varmistat, että investointisi arvo säilyy. Tarjoamamme vikapäivystys ja vikojen korjaukset pitävät liikennevalojärjestelmäsi jatkuvasti toiminnassa. Säännölliset kausihuollot estävät vikaantumisia ennakolta. Ylläpidon lisäpalveluna tarjoamme omaisuudenhallintaohjelmistoa.

Ota yhteyttä

Liikennevalopäivystys:

Oulun, muun Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikennevalopäivystys
0447033563

Vaasan kaupungin liikennevalopäivystys
0406322999