Sähköajoneuvojen lataus

Rakennamme huomisen infraa, joka tarjoaa käyttäjilleen ympäristöystävällisempiä ratkaisuja liikkumiseen. Sähköajoneuvojen lataaminen on tärkeä osa sähköisen liikenteen infrastruktuuria, jonka merkitys kasvaa sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä. Destian infran taju ja laaja osaaminen mahdollistavat kattavien palvelujen tarjonnan myös sähköajoneuvojen lataamiseen.

PALVELUT SÄHKÖAJONEUVOJEN LATAAMISEEN

Tarjoamme asiakkaillemme kaiken kattavaa kokonaisratkaisua tai eri osa-alueita kokonaisuudesta:

Haluamme tehdä yritysten, ammattiliikenteen ja julkisen sektorin sähköistyksestä mahdollisemman helppoa kulkuneuvojen lataamisen osalta. Tarjontaamme kuuluu sekä AC- että DC -latauslaitteet ja lataamiseen tarvittava sähköinfrastruktuuri muuntamosta lähtien. Kokonaisuudet räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huollossa ja ylläpidossa tukeudumme olemassa olevaan koko Suomen kattavaan verkostoomme, jolloin laajemmatkin latausverkostot saadaan tehokkaasti ja tasalaatuisesti hoidettua ympäri vuoden.

Kertainvestoinnin lisäksi meiltä on mahdollisuus hankkia järjestelmiä joko leasing -ratkaisulla tai palveluna. Palvelukokonaisuus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Kysy näistä ratkaisuista lisää yhteyshenkilöiltämme.

Ota yhteyttä