Ratakalusto

RATAKALUSTO − KAIKILLE RAITEILLE KOKO SUOMESSA

Ratakalustomme sekä lisävarusteet on suunniteltu rautateiden rakentamista ja kunnossapitoa varten. Kalustomme mahdollistaa koko Suomen alueella monipuoliset rakentamisen- ja kunnossapidon työt niin nopeilla radoilla kuin myös ahtaissa tiloissa, kuten metrotunneleissa. Otamme aina huomioon myös erilaiset asiakastarpeet ja kehitämme ja räätälöimme laitteitamme tarpeiden mukaan.

Kalustoomme kuuluu monipuolisesti tukemiskoneita, jotka soveltuvat sekä linjaraiteiden että vaihteiden tukemiseen, veto- ja vaunukalustoa, tukikerroksenmuotoilukone, kiskopyöräkaivinkoneita monipuolisine lisälaitteineen, sekä kiskopyörillä varustettua muuta laitteistoa, kuten kiskopyöräautoja ja lavetteja.

Tukemiskoneemme ovat eri kokoisia, joka mahdollistaa niiden monipuoliset käyttökohteet. Pienimmät tukemiskoneistamme soveltuvat kevytkiskoraiteille ja -vaihteille, kuten yksityisraiteille satamiin tai teollisuusraiteille ja suurimmat koneet isoille kiskopainoille ja raskaille vaihteille. Tukemiskoneemme on mahdollista tuoda kohteeseen myös lavetilla, joka mahdollistaa pääsyn kohteeseen, vaikka raideyhteys on poikki.