Ratapalvelut

INFRAN TAJU RAITEILLA

Junaratojen asianmukainen kunto on turvallisuuden ja liikennöitävyyden perusedellytys. Ratojen kehitystarpeita ja kunnossapitoa lisäävät junien kapasiteettiin kohdistuvat vaatimukset ja nopeuksien kasvattaminen.

Ratoihin liittyvät palvelumme kattavat koko radanpidon elinkaaren koko Suomen alueella. Toteuttamamme ratatyöt vaihtelevat vaativista useiden kilometrien mittaisista päällysrakenneurakoista pienempiin silta-, ratarumpu- ja massanvaihtotöihin. Tarjoamme asiakkaillemme ratarakentamista ja -hoitoa avaimet käteen -periaatteella omalla kalustollamme ja lisälaitteilla.

Olemme Suomen suurin radan päällysrakenteen ja turvalaitteiden kunnossapitäjä. Meillä on vahva kokemus myös metro- ja raitiotie-, turvalaite- ja sähköratarakentamisesta sekä liikennepaikkojen ja ratapihojen uusimis- ja parannuskohteista. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös yksityisraiteiden kunnossapitoon ja rakentamiseen.

Käytössämme on useita rautateiden rakentamiseen, korjaukseen ja kunnossapitoon käytettävää kalustoa ja laitteita, joita kehitetään vastaamaan asiakastarpeita.