Laadukasta kiviainesta sovitussa aikataulussa 

Destialla on noin 300 maa-ainesaluetta eri puolilla maata. Asiakkaillemme on siten tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita kiviainestuotteita. Koko maan kattava myynti- ja toimitusverkostomme mahdollistaa CE-merkityn kiviaineksen toimitukset kaikkialle Suomessa.

Ympäristön huomioiminen on kiviainestoiminnassa erityisen tärkeää ja täyttämme velvoitteet toimimalla ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Kiviainesten toimitus- ja noutomyynti

Destia tarjoaa kaikki tarvittavat kiviainekset tienrakentamiseen, talonrakentamiseen, betonituotteisiin sekä kaiken tyyppisiin päällysteisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat sorat, hiekat ja sepelit eri kokoluokissa. Myymme kiviainesta eri puolilla maata sijaitsevilta kiviainesalueiltamme noudettuna tai toimitettuna haluttuun kohteeseen.

Destian alueellisten myynnin vastuuhenkilöiden kautta saat lisätietoa oikean kiviaineksen valinnasta, hinnoista, toimitusehdoista ja lähimpänä sinua sijaitsevista kiviainesalueista. Kiviainesmyynnin yhteyshenkilöiden sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@destia.fi.

>> Katso yhteyshenkilömme
>> Pyydä kiviainestarjous
>> Kiviainestoimitusehdot

Maa-ainesalueiden hankinta ja myynti

Destia ostaa ja ottaa vastaan tarjouksia maa- ja kiviainesalueista kaikkialta Suomesta. Lisäksi olemme kiinnostuneita maa-aineksen varastointialueista erityisesti suurten taajamien läheisyydessä.

Käytöstä poistettujen maa-ainesalueiden myynti

Tiedustele käytöstä poistettuja maa-ainesalueita Destian alueellisten myynnin vastuuhenkilöiltä.

Haemme kiviaineksen jälleenmyyjiä

Haemme maa-ainesalueillemme eri puolelle Suomea kiviaineksen jälleenmyyjiä. Tarjoamme jälleenmyyjille mahdollisuuden kehittää kiviaineksen myyntiä sekä materiaalien kierrätystoimintaa yhteistyössä Destian kanssa. Maanrakennus- tai kuljetusyrittäjyys sekä paikallisten markkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä Destian alueellisiin vastuuhenkilöihin.