Kiviaines ja kiertotalous

Laadukasta kiviainesta sovitussa aikataulussa 

Tarjoamme ja toimitamme kaikki tarvittavat kiviainekset tien- ja radanrakentamiseen, talonrakentamiseen, tienhoitoon, betoniin sekä kaiken tyyppisiin päällysteisiin ammattitaidolla. Asiakkaillemme on tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita kiviainestuotteita – tuotevalikoimaamme kuuluvat murskeet, sepelit, sorat ja hiekat eri kokoluokissa. Toimitamme myös kattavasti erikoistuotteita kuten asfalttikiviainesta ja raidesepeliä. Myymme kiviainesta vastuullisesti niin yrityksille, kunnille, valtiolle kuin kuluttajillekin noudettuna tai toimitettuna haluttuun kohteeseen. Olemme yksi Suomen suurimmista kiviainestoimijoista.

Meidän noin 300 maa-ainesaluetta eri puolilla Suomea sekä koko maan kattavin myynti- ja toimitusverkostomme mahdollistavat CE-merkityn kiviaineksen toimitukset kaikkialle Suomessa. Oikean ja laadukkaan kiviaineksen valinta on oleellinen osa rakentamista – niin pientä kuin suurta. Kiviainesten laaduissa voi olla merkittäviä eroja, minkä vuoksi asiakaslähtöisessä toiminnassamme painottuvat korkealuokkaiset kiviainestuotteet. Laadukas kiviaines on edellytys toimivaan rakentamiseen.

Myös luontoarvot sisältyvät lähtökohtiimme sekä ohjaavat kiviaineksen ottotoiminnan suunnittelua, toimintaa ja jälkihoitoa. Ympäristön huomioiminen on kiviainestoiminnassa erityisen tärkeää ja täyttämme velvoitteet toimimalla ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Olemme myös saaneet Euroopan kiviainesjärjestöltä merkittävän tunnustuksen kestävästä kehityksestä.

YHTEYDENOTTO

Aluepäälliköiden ja myyntipäälliköiden kautta saat lisätietoa oikean kiviaineksen valinnasta, hinnoista, toimitusehdoista ja lähimpänä sinua sijaitsevista kiviainesalueista. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä kiviainesalueillamme toimiviin jälleenmyyjiin tai pyytää kiviainestarjouksen lomakkeen kautta. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme löytämään juuri sinulle oikean ratkaisun!

Otamme vastaan tarjouksia maa- ja kiviainesalueista kaikkialta Suomesta. Lisäksi olemme kiinnostuneita maa-aineksen varastointialueista erityisesti suurten taajamien läheisyydessä.

Tiedustele käytöstä poistettuja maa-ainesalueita alue- ja myyntipäälliköiltämme.

Haemme maa-ainesalueillemme eri puolelle Suomea kiviaineksen jälleenmyyjiä. Tarjoamme jälleenmyyjille mahdollisuuden kehittää kiviaineksen myyntiä sekä materiaalien kierrätystoimintaa yhteistyössä Destian kanssa. Maanrakennus- tai kuljetusyrittäjyys sekä paikallisten markkinoiden tuntemus katsotaan eduksi.

 

Myynti - Ota yhteyttä