Palvelut

suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme suomalaista infraa

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö.  

Palvelumme kattavat koko infran elinkaaren. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan ja vaativasta pohjarakentamisesta aina energia- ja insinöörirakentamiseen saakka.

Asiakaskuntamme koostuu teollisuus- ja liikeyrityksistä, kunnista ja kaupungeista sekä valtion hallinnon organisaatioista. 

Destia on pohjoisen elämän yhdistäjä, joka toteuttaa asiakkailleen, yhteiskunnalle ja ihmistä varten huomisen infraa; kestävälle perustalle luotuja kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana 

Luomme asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta.  

Väylärakentaminen

Toteutamme pieniä paikallisia sekä suuria ja vaativia väylähankkeita ammattitaidolla sekä vuosikymmenien kokemuksella.

Lue lisää  >

Pohjarakentaminen

Tiet, kadut ja muut infran maarakenteet koostuvat kaivupinnoista sekä eri paksuisista rakennekerroksista, jotka toteutamme suunnitelmien mukaisesti soveltuvia koneita ja tehokasta kuljetuskalustoa hyödyntäen.

Lue lisää  >

Alue- ja ympäristörakentaminen

Palveluvalikoimamme alue- ja ympäristörakentamisessa on laaja sisältäen muun muassa kunnallistekniikan rakentamista, pilaantuneiden maa-alueiden kunnostusta sekä puistojen ja virkistysalueiden rakentamista.

Lue lisää  >

Insinöörirakentaminen

Rakennamme ja korjaamme kaikenkokoisia siltoja suurista ja vaativista silloista pieniin perussiltoihin. Tarjoamme osaamistamme teollisuusrakentamisessa muun muassa kaivostoiminnan, tuotantolaitosten ja voimalaitosten tarpeisiin.

Lue lisää  >

Kalliorakentaminen

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla suunnittelemme ja rakennamme tunneleita sekä maanalaisia tiloja (pysäköintitilat, liikenneasemat ja väestösuojat).

Lue lisää  >

Energiainfra

Olemme valtakunnallinen energia-, tietoliikenne- ja telematiikan rakentaja, jonka vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen, laadukas työ sekä hyvät yhteistyö- ja alihankintaverkostot.

Lue lisää  >

Ratapalvelut

Palvelumme kattavat koko radanpidon elinkaaren koko Suomen alueella. Toteuttamamme ratatyöt vaihtelevat vaativista useiden kilometrien mittaisista päällysrakenneurakoista pienempiin silta-, ratarumpu- ja massanvaihtotöihin.

Lue lisää  >

Kunnossapito

Olemme kunnossapitopalvelujen moniosaaja. Toimintamme perustana ovat parhaat mahdolliset sää- ja keliennusteet, erittäin kokenut ja osaava henkilöstö sekä uudenaikaiset työmenetelmät ja kalusto.

Lue lisää  >

Kiviaines ja kiertotalous

Destialla on noin 300 maa-ainesaluetta eri puolilla maata. Asiakkaillemme on siten tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita kiviainestuotteita.

Lue lisää  >

Kaupunkikehitys

Olemme kasvamassa entistä vahvempana kaupunkikehittäjänä. Tavoittelemme laajempaa roolia rakentamisen arvoketjussa panostamalla kaupunki- ja hankekehitykseen yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Lue lisää  >

Suunnittelu

Toteutamme alueiden, liikenteen, väylien ja ympäristön suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita julkisille ja yksityisille asiakkaille.

Lue lisää  >

Sähköajoneuvojen lataus

Tarjoamme asiakkaillemme sähköajoneuvojen latausratkaisuja räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää  >

Infraomaisuuden hallinta

Olemme johtava liikenneväylä- ja liikenneympäristöinvestointeihin liittyvien mittaus-, tutkimus- ja laadunhallintapalvelujen tarjoaja.

Lue lisää  >

Telematiikka

Olemme valtakunnallinen kumppanisi sujuvan, turvallisen ja älykkään liikenteen ratkaisuissa. Liikennevalojen rakentamisen ja saneerauksen lisäksi tarjoamme telematiikkajärjestelmiä sekä suunnittelun, ylläpidon ja konsultoinnin pal...

Lue lisää  >