Palvelut

>

Väylärakentaminen

Toteutamme pieniä paikallisia sekä suuria ja vaativia väylähankkeita ammattitaidolla sekä vuosikymmenien kokemuksella.

Lue lisää  >
>

Pohja- ja aluerakentaminen

Tiet, kadut ja muut infran maarakenteet koostuvat kaivupinnoista sekä eri paksuisista rakennekerroksista, jotka toteutamme suunnitelmien mukaisesti soveltuvia koneita ja tehokasta kuljetuskalustoa hyödyntäen.

Lue lisää  >
>

Insinöörirakentaminen

Rakennamme ja korjaamme kaikenkokoisia siltoja suurista ja vaativista silloista pieniin perussiltoihin.

Lue lisää  >
>

Kalliorakentaminen

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla suunnittelemme ja rakennamme tunneleita sekä maanalaisia tiloja (pysäköintitilat, liikenneasemat ja väestösuojat).

Lue lisää  >
>

Energiainfra

Olemme valtakunnallinen energia-, tietoliikenne- ja telematiikan rakentaja, jonka vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen, laadukas työ sekä hyvät yhteistyö- ja alihankintaverkostot.

Lue lisää  >
>

Rata

Palvelumme kattavat koko radanpidon elinkaaren koko Suomen alueella. Toteuttamamme ratatyöt vaihtelevat vaativista useiden kilometrien mittaisista päällysrakenneurakoista pienempiin silta-, ratarumpu- ja massanvaihtotöihin.

Lue lisää  >
>

Kunnossapito

Olemme kunnossapitopalvelujen moniosaaja. Toimintamme perustana ovat parhaat mahdolliset sää- ja keliennusteet, erittäin kokenut ja osaava henkilöstö sekä uudenaikaiset työmenetelmät ja kalusto.

Lue lisää  >
>

Kiviaines

Destialla on noin 300 maa-ainesaluetta eri puolilla maata. Asiakkaillemme on siten tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita kiviainestuotteita.

Lue lisää  >
>

Suunnittelu

Toteutamme alueiden, liikenteen, väylien ja ympäristön suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita julkisille ja yksityisille asiakkaille.

Lue lisää  >
>

Tiestötieto

Olemme johtava liikenneväylä- ja liikenneympäristöinvestointeihin liittyvien mittaus-, tutkimus- ja laadunhallintapalvelujen tarjoaja.

Lue lisää  >