Palvelut

suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme suomalaista infraa. 

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö.  

Palvelumme kattavat koko infran elinkaaren. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan ja vaativasta pohjarakentamisesta aina energia- ja insinöörirakentamiseen saakka.

Asiakaskuntamme koostuu teollisuus- ja liikeyrityksistä, kunnista ja kaupungeista sekä valtion hallinnon organisaatioista. 

Luomme asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivamman. 

> Väylärakentaminen Väylärakentaminen

Väylärakentaminen

Toteutamme pieniä paikallisia sekä suuria ja vaativia väylähankkeita ammattitaidolla sekä vuosikymmenien kokemuksella.

Lue lisää  >
> Pohja- ja aluerakentaminen Pohja- ja aluerakentaminen

Pohja- ja aluerakentaminen

Tiet, kadut ja muut infran maarakenteet koostuvat kaivupinnoista sekä eri paksuisista rakennekerroksista, jotka toteutamme suunnitelmien mukaisesti soveltuvia koneita ja tehokasta kuljetuskalustoa hyödyntäen.

Lue lisää  >
> Insinöörirakentaminen Insinöörirakentaminen

Insinöörirakentaminen

Rakennamme ja korjaamme kaikenkokoisia siltoja suurista ja vaativista silloista pieniin perussiltoihin.

Lue lisää  >
> Kalliorakentaminen Kalliorakentaminen

Kalliorakentaminen

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla suunnittelemme ja rakennamme tunneleita sekä maanalaisia tiloja (pysäköintitilat, liikenneasemat ja väestösuojat).

Lue lisää  >
> Energiainfra Energiainfra

Energiainfra

Olemme valtakunnallinen energia-, tietoliikenne- ja telematiikan rakentaja, jonka vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen, laadukas työ sekä hyvät yhteistyö- ja alihankintaverkostot.

Lue lisää  >
> Rata Rata

Rata

Palvelumme kattavat koko radanpidon elinkaaren koko Suomen alueella. Toteuttamamme ratatyöt vaihtelevat vaativista useiden kilometrien mittaisista päällysrakenneurakoista pienempiin silta-, ratarumpu- ja massanvaihtotöihin.

Lue lisää  >
> Kunnossapito Kunnossapito

Kunnossapito

Olemme kunnossapitopalvelujen moniosaaja. Toimintamme perustana ovat parhaat mahdolliset sää- ja keliennusteet, erittäin kokenut ja osaava henkilöstö sekä uudenaikaiset työmenetelmät ja kalusto.

Lue lisää  >
> Kiviaines Kiviaines

Kiviaines

Destialla on noin 300 maa-ainesaluetta eri puolilla maata. Asiakkaillemme on siten tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita kiviainestuotteita.

Lue lisää  >
> Suunnittelu Suunnittelu

Suunnittelu

Toteutamme alueiden, liikenteen, väylien ja ympäristön suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita julkisille ja yksityisille asiakkaille.

Lue lisää  >
> Tiestötieto Tiestötieto

Tiestötieto

Olemme johtava liikenneväylä- ja liikenneympäristöinvestointeihin liittyvien mittaus-, tutkimus- ja laadunhallintapalvelujen tarjoaja.

Lue lisää  >